Контакт

Адреса

Ул. "Климент Охридски" бр.64/А,
6000 Охрид, Македонија
(во центарот на Охрид, градско шеталиште)


Телефон

тел/факс: 00 389 46 260 540,
моб: +389(71)261-216, +389(70)261-216


E-mail адреса

ohrbiser@mt.net.mk


 ИСПРАТИ ПОРАКА