Охридски бисер ѓердан, нараквица, обетки со големина на бисер од ø6 - ø15


Шифра:

OH000/II

Боја:

бела, црна, шампањ, кафе, сребрена-металик, розе

Механизам:

сребро код 925 антиалергетик

Големина:

ѓердан(40см, 45см, 50см и по желба), нараквица (19см, 20см, 21см, 22см и по желба)

Цена:

Од 30 € до 160 €