Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен-трореден (Класика со чворчиња) - ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ


Шифра:

AS301W

Боја:

бела

Механизам:

сребро код 925 антиалергетик

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

2 € /gr