Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø12 (Класика со чворчиња)


Шифра:

OH012P

Боја:

розе

Механизам:

40см, 45см, 50см и по желба

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

2 € /gr