Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø12 (Класика со чворчиња)


Шифра:

OH012B

Боја:

сребро-металик

Механизам:

40см, 45см, 50см и по желба

Големина:

сребро-металик

Цена:

2 € /gr