Охридски бисер ѓердан неправилна форма крупен


Шифра:

OH001S

Боја:

шампањ

Механизам:

сребро код 925 антиалергетик

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

Од 90 € до 150 €