Охридски бисер ѓердан неправилна форма триангл крупен


Шифра:

OH002B

Боја:

црна

Механизам:

сребро код 925 антиалергетик

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

Од 170 € до 250 €