Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø10 со jапонски начин на врзување -ЕКСТРА КЛАСА-


Шифра:

OH010W

Боја:

бела

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

2 € /gr